Versturen & Retourneren

Versturen

Jouw wallplate wordt binnen 3-5 werkdagen bij jou thuis geleverd. Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Hierdoor is de kans dat jouw wallplate beschadigd wordt bezorgd nihil.

Retourneren

Valt je bestelling tegen en voldoet het niet aan je verwachting? Lees hier alle informatie voor retourneren en garantie van onze Wallplates.

 

Is uw Wallplate niet naar wens, maar betreft het geen schade?

Als deze uit onze beeldbank van de website komt mag je deze binnen 14 dagen retourneren. De kosten van het terugsturen zijn voor jouw rekening.

 

Via info@wallplate.nl kun je een retour aanvragen. De Wallplate wordt dan bij jou thuis opgehaald. De kosten van een retourlabel bedraagt 20,-

Deze kosten worden na het ophalen van de Wallplate verrekend met het terug te storten bedrag.

 

Uiteraard mag je ook de Wallplate zelf retourneren via een bezorgdienst, echter deze kosten liggen met de grote formaten vaak een stuk hoger dan onze retourdienst.

 

Heb ik garantie op mijn Wallplate?

Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren. Mocht er onverhoopt toch schade zitten aan je Wallplate zodra deze bij je binnenkomt dan mag je deze binnen 14 dagen terugsturen. Wij zorgen dan voor een passende oplossing. Na de 14 dagen kunnen wij helaas hierin niks voor je betekenen.

 

Schade aan je geleverde Wallplate? Stuur ons een mailtje: info@wallplate.nl
Vermeld de klacht, jouw ordernummer en voeg de foto's toe van de schade.

Beschadigd

Neem dan binnen 2 werkdagen contact met ons op door een mail te sturen naar klantenservice@wallplate.nl. Voeg in deze mail duidelijke foto's van de beschadingen toe. Wij zorgen z.s.m. voor een passende oplossing.

✓ LAAGSTE PRIJS     ✓ HOGE KWALITEIT    ✓ GRATIS VERZENDING    ✓ GRATIS OPHANGSYSTEEM