.

Foto kunst van Wallplate

 

Wallplate heeft een exclusieve en betaalbare fotokunstcollectie samengesteld van prachtige natuurafbeeldingen, artistieke illustraties van verschillende dieren en prenten van beroemde architectonische gebouwen.

Op onze site zie je onze fantastische fotoposters en fotografische motieven in deze verschillende stijlen.

We hebben al onze posters met foto’s en fotomotieven in zowel kleur als zwart-wit bijeengebracht.

Deze prachtige art kan worden geprint op hoogwaardig plexiglas, dibond of canvas.

 

Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige materialen zijn onze kunstwerken een ware eyecatcher voor jouw interieur.

Jouw foto kunst met zorg gemaakt

✓ Een Plexiglas plaat weergeeft de kleuren van jouw print vele malen intenser weer en daardoor krijgt het een prachtig diepte-effect. De print op plexiglas komt hierdoor echt tot leven en geeft jouw interieur een moderne, chique uitstraling.

✓ Dibond is een sandwichpaneel met een zwarte kern met dubbelzijdig witgelakt aluminium. Door de hardheid van het materiaal laat het product zich makkelijk bedrukken met de exclusieve kunst die wij jou aanbieden.

✓ Canvas kunst is een van de meest populaire wanddecoraties van dit moment. Je ziet het in veel interieur stijlen terug.

Het past in elke inrichting en doordat dit materiaal een witte ondergrond heeft zijn alle details van een print goed te zien.

 

Je kunstwerk wordt tot in het kleine detail perfect weergegeven.

 

Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige materialen bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw kunstwerk, zonder dat de kleurintensiteit afneemt.

 

Fotografische kunst is een geliefde kunstvorm die al tientallen jaren bestaat en de toeschouwer nog steeds raakt. Met een foto is het mogelijk om op een ongekende manier expressie en momenten te vangen, ontdek een van de grootste kunstvormen ter wereld bij Wallplate.

 

Mail ons voor vragen naar info@wallplate.nl