.

Art prints van Wallplate

 

Bij Wallplate kun jij exclusieve Art prints in zeer hoogwaardige kwaliteit laten drukken om jouw muur een levendige verfrissing te geven. Art prints kopen is een manier om betaalbare kunst in huis te halen. Een manier die steeds populairder wordt. Ook interieurstylisten, trendwatchers en woonbladen hebben art prints inmiddels omarmd.  Het zijn niet zomaar posters of printjes die binnen een paar maanden vergaan, zoals veel mensen aanvankelijk denken.

 

Een echte print is een hoog kwalitatief gedrukte print en mag onder de kunstwerken gerekend worden. Zeker wanneer je kiest voor de art prints van Wallplate, waar alle beschikbare kunst speciaal voor jou geselecteerd is via een rechtstreekse samenwerking met top kunstenaars en kunstenaressen over de gehele wereld.

Zo weet je zeker dat er unieke kunst in huis hangt. Of in je bedrijf natuurlijk, want deze kunst maakt de tongen los en dat kan een geweldige ijsbreker zijn.

 

Art van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Als je online een grote art print in onze webwinkel koopt, kun je er zeker van zijn dat dit kunstwerk lokaal en onder goede omstandigheden wordt geproduceerd.

Voor de productie van onze muurdecoratie maken wij gebruik van originele materialen van hoge kwaliteit en de beste apparatuur in de markt. Het resultaat is een mooie art print met de scherpte, glans en levendige kleuren van een poster of foto, maar met de hoge kwaliteit, dikte en duurzaamheid van een schilderij. 

 

We begrijpen dat je de art die je via ons hebt gekocht graag snel aan de muur hebt hangen. Wij versturen onze kunst dan ook binnen 3 tot 5 werkdagen na aankoop via PostNL.

 

Voor eventuele vragen of meer info kun je ons altijd mailen of bel ons via: 0416 53 73 92